×

Change Language

FI
×
×

Yritys

Yrityshistoria

Hannes Karhu aloitti paperin ja pahvin keräämisen 1960-luvulla avolava-pakettiautolla. Lauri Karhu jatkoi isänsä toimintaa kotipaikallaan ja siirtyi Joensuun teollisuusalueelle 1970-luvulla. Hän kehitti vuonna 1980 paikallisen verstaan kanssa puoliautomaattipaalaimen.Keräyspaperit ja – pahvit paalattiin omalla laitoksella ja ajettiin itse tehtaalle. 1980-luvulla otettiin käyttöön ensimmäiset jätepakkaaja-autot, jolloin paperia ja pahvia pystyttiin keräämään enemmän puristavan kontin ansiosta.


Vuonna 1994 Paperinkeräys Oy osti laitostoiminnot ja yrityksen nimi muuttui nykyiseksi, Joensuun Kierrätys – Kuljetus Oy:ksi. Tuolloin remmiin astui Mikko ja Jaana Karhu ja toiminta muuttui pelkäksi kuljetustoiminnaksi.

Vuonna 2006 osakkaaksi yritykseen tuli Paperinkeräys Oy Jaana Karhun toimiessa pääosakkaana ja toimitusjohtajana.

Keräyslaatuja on tullut vähitellen lisää entisten paperin ja pahvin lisäksi; nestepakkaukset, konttoripaperit ja keräyskartonki.

Kierrättäminen on kehittynyt valtavasti viime vuosina ja Joensuun Kierrätys - Kuljetus Oy on ollut kehityksessä erittäin aktiivisesti mukana.

Taloyhtiöistä kerätään tällä hetkellä keräyspaperia, kartonkia, lasia, metallia ja muovia erittäin mallikelpoisesti. Pohjois - Karjalassa on kierrätysasiat hyvin asukkailla hallussa ja kierrätys toimii erinomaisesti. Yhteistyö taloyhtiöiden kanssa on ollut hyvin antoisaa.

Joensuun Kierrätys - Kuljetus Oy haluaa toimia paikallisena toimijana yhdessä paikallisten ihmisten kanssa yhteistyössä. Yhtiö työllistää tällä hetkellä 9 kuorma-autonkuljettajaa ja toimistossa työskentelee kahden ihmisen tehokas tiimi toimitusjohtajan lisäksi.

Haluamme tarjota parasta paikallista palvelua!

Ota yhteyttä

Palvelemme tuota pikaa, pihassanne ei ole kohta mitään vikaa!