×

Change Language

FI
×
×

Keräysastiat

Keräysastiat

Joensuun kierrätys ja kuljetukselta löytyy laaja valikoima erilaisia keräysastioita. Kun keräysastia on oikeanlainen, kierrättäminen on helppoa. Neuvomme mielellämme oikean ratkaisun löytämiseksi.

Jaana Karhu, Toimitusjohtaja


Keräysastiavalikoimastamme löytyvät kaikille sopivat ja pitkäikäiset jäteastiat erilaisille kerättäville jätemateriaaleille.

Tarkoituksenmukainen valikoima eri jätejakeiden keräysastioita auttaa vähentämään sekajätteen määrää.

Toimiva jätehuolto on tärkeä osa kiinteistöhuoltoa. Kiinteistöllä on oltava riittävä määrä jäteastioita, jotka soveltuvat erilaiseen jätteenkeräykseen ja jätteiden lajitteluun. Meillä on laaja valikoima laadukkaita ja kestäviä jätesäiliöitä, jotka soveltuvat monenlaisiin ympäristöihin. Valikoimamme roska-astiat sopivat niin teollisuuteen, kiinteistöihin kuin toimistoihinkin.

Jätesäiliöt eri jätelajien keräykseen

Eri jätelajien keräykseen tulee olla eri astiat. Kiinteistöissä voidaan kerätä paperi, kartonki, sekajäte, biojäte, lasi, muovipakkaukset ja pienmetalli, joihin kaikkiin tarvitaan omat keräysastiat.

Pienet, 140 litran tai 240 litran kannelliset astiat ovat erinomainen vaihtoehto biojätteelle tai vaikka muovipakkausten keräysastioiksi riippuen kiinteistön koosta.  Isot, 660 litran astiat, soveltuvat hyvin esimerkiksi pahvien keräykseen johon usein tarvitaan paljonkin tilaa.

Omakotitalon yleisin jäteastia on 240 -litrainen, mutta myös muun kokoiset pyörälliset muoviastiat käyvät.

Tavanomaisen jätteen keräykseen voidaan käyttää 140-660 litran koneelliseen kuormaukseen soveltuvia jäteastioita, joissain tapauksissa etu-, taka- tai nosturikuormaukseen soveltuvia kannellisia jätesäiliöitä.

Finncontin uutuustuote Blok on modulaarinen tuoteperhe jätteiden lajitteluun. Blok on monipuolinen jätehuoltoratkaisu, johon voi yhdistellä eri kokoisia syväsäiliöitä, pinta-astioita sekä erillisastioita tarpeen mukaan.

Blokin kantikas muoto mahdollistaa astioiden yhdistämisen yhdeksi siistiksi riviksi, jolloin astiat saadaan asennettua pyöreitä astioita tiiviimmin riviksi.
Suunnittelun lähtökohtana on ollut tarkasti kartoitetut asiakastarpeet.

Tuotevalikoima

Finncont® Blok jätteenkeräysjärjestelmä

Finncont® Blok

Finncont Blok – tehokkaat, turvalliset ja tyylikkäät neliskulmaiset jätteenkeräyssäiliöt
Lue lisää

Ota yhteyttä

Palvelemme tuota pikaa, pihassanne ei ole kohta mitään vikaa!