×

Change Language

FI
×
×

Kalustomme

Tunnistat automme valko-vihreästä värityksestä ja iloisista kuskeista

Keräysalueitamme ovat Joensuu, Liperi, Polvijärvi, Outokumpu, Eno, Uimaharju, Kontiolahti ja Lehmo. Käytössämme on kuusi eri tarkoituksiin käytettävää autoa.


Joensuun Kierrätys-Kuljetus Oy:llä on kolme jätepakkaaja-kuorma-autoa, joilla ajetaan paperia, pahvia ja keräyskartonkia sekä sekajätettä. Kaikki lajikkeet kerätään erikseen.

Yrityksessä on kaksi vaihtolavakuorma-autoa, joissa on koukkulaitetartuntaominaisuus. Näillä autoilla ajetaan vaihtolavoja ja puristimia. Toisessa vaihtolava-autossa on jätepakkaajassa Hiab-nosturi, jolla tyhjennetään mm. Molok-syväsäiliötä taloyhtiöiltä. Toisessa vaihtolava-autossa on kiinteästi asennettu kourallinen nosturi, jolla voidaan tehdä erilaisia nosturihommia. Pääsääntöisesti tämä nosturiauto tekee tuottajavastuunalaista paperinkeräystä toiminta-alueemme yleisistä keräyspisteistä eli ekopisteistä.

Yrityksessä on myös perälaudallinen vaihtolavakuorma-auto, jolla ajetaan mm. tietoturvapalvelua ja kuljetetaan paaleja tai muuta kappaletavaraa.

Pakkaavat jäteautot

Joensuun Kierrätys - Kuljetus Oy:llä on kolme pakkaavaa jäteautoa, joista kaksi on kaksilokeroisia. Pakkaavilla autoilla ajetaan paperia, kartonkia, pahvia, lasia, metallia, muovia lähinnä taloyhtiöistä.
Yrityksistä ajetaan polttokelpoista jätettä, energiajätettä, biojätettä ja pakattua biojätettä edellisten jakeiden lisäksi. Pakkaavissa autoissa on myös nosturit, joilla saamme hoidettua taloyhtiöiden syväkeräyssäiliöiden tyhjennykset.

Vaihtolava-autot

Vaihtolava-autoja löytyy kolme, joilla kuljetamme mm. vaihtolavoja ja puristimia.
Autot ovat mitoituksiltaan erilaisia, jonka ansiosta pääsemme hyvinkin ahtaisiin paikkoihin ja toisaalta isommalla autolla onnistuu kuljettaa myös painavammatkin lavat ja puristimet.

Nosturiauto

Nosturiautolla ajetaan pääsääntöisesti keräyspaperia ekopisteistä ja taloyhtiöistä. Lisäksi nosturiautolla onnistuu mm. risujen ja oksien poiskuljetukset mm. pensasaitojen poistourakoissa.

Kappaletavara-auto

Kappaletavara-automme kuljettaa päätyönään tietoturvamateriaalia.
Lisäksi kuljetamme mm. muovi- ja pahvipaaleja, jaamme astioita ja suoritamme monipuolisia kappaletavara-autokuljetuksia asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Kuvagalleria

Onko yrityksenne jätehuoltopalvelut kunnossa?

Palvelemme tuota pikaa, pihassanne ei ole kohta mitään vikaa!